Valmistuneet: Iso joukko uusia am­mat­ti­lai­sia val­mis­tui: Katso täältä nimet

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Koronan takia voi hakea li­sä­ai­kaa Ke­me­ra-met­sän­hoi­to­töi­hin

Suomen metsäkeskus voi myöntää poikkeuksellisesti lisäaikaa taimikon varhaishoidon ja nuoren metsän hoidon töihin, joihin on haettu Kemera-tukea. Lisäaikaa näiden metsänhoitotöiden toteutukseen myönnetään, jos työt uhkaavat viivästyä koronavirusepidemian aiheuttamien poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi. Lisäaikaa voi hakea 4. toukokuuta alkaen Metsäkeskuksesta.

Suomen metsäkeskus voi myöntää koronavirusepidemian aiheuttamien esteiden perusteella enintään vuoden lisäaikaa taimikon varhaishoidon ja nuoren metsän hoidon Kemera-töihin.

Taimikon varhaishoidon ja nuoren metsän hoidon Kemera-työt on tavallisesti toteutettava 12 kuukauden määräajassa. Koronaviruksen vuoksi metsänhoitotöiden tekeminen voi kuitenkin viivästyä niin, ettei töitä ehdi tehdä määräajassa. Tämän vuoksi on säädetty laki väliaikaisista menettelyistä, joka mahdollistaa lisäajan hakemisen Kemera-metsänhoitotöihin.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.