Mainos: Raahen Seudun joulutarjous: Raahen Seutu Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Kun­nan­joh­ta­ja olisi ha­lun­nut Sii­ka­joel­la työ­suh­de­pol­ku­pyö­rän

Työsuhdepolkupyörien hankinta Siikajoen kunnalle ja työsuhdepolkupyöräilyn tukeminen ei lehahtanut Siikajoella ainakaan vielä lentoon. Siikajoen kunnanhallitus jätti uuden työsuhde-edun käsittelyn pöydälle.

Siikajoen kunnanjohtaja Pertti Severinkangas esitti hallitukselle, että Siikajoen kunta tarjoaisi työsuhdepolkupyöräilyetua johtoryhmän jäsenille. Hän ei esteellisenä osallistunut asian käsittelyyn kunnanhallituksen kokouksessa.

Etuuden arvo on enintään 150 euroa kuussa. Aluksi kuntaan olisi hankittu 2 sähköpyörää henkilökunnan käyttöön leasing-sopimuksella. Myöhemmin kunta olisi selvittänyt, voisiko pyöräetua tarjota koko henkilöstölle niin, että se olisi osa peruspalkkaa.

Kunnanhallituksen puheenjohtajan Kauko Lehdon mukaan asiasta käytiin pitkä keskustelu. Asia palautettiin valmisteluun, koska koko henkilökuntaa haluttiin kohdella tasapuolisesti eikä tarjota etua vain johtoryhmälle. Jatkovalmistelun pitäisi selvittää, olisiko etuus palkan päälle tuleva lisäetu vai osa palkkaa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.