Tilaajille

Kyllä li­ha­mes­ta­ri neuvoo

Ammattikokki ja lihamestari Juha Riihijärvi on juuri oikea henkilö neuvomaan, millä tavoin valmistetaan paras pihvi. Voita ei saa säästellä, mutta moni erehtyy ajoituksessa. Juttu julkaistu alun perin 25.4.2019.

–LIhatiskin ylitse vaihdetaan ruoanlaittokokemuksia puolin ja toisin. Paras palaute on, kun asiakas onnistuu, lihamestari Juha Riihijärvi kertoo.
–LIhatiskin ylitse vaihdetaan ruoanlaittokokemuksia puolin ja toisin. Paras palaute on, kun asiakas onnistuu, lihamestari Juha Riihijärvi kertoo.
Kuva: Tuulikki Nousiainen

Oulussa avattiin äskettäin lihakauppa, jonka valikoimista voi ainoastaan haaveilla täällä eteläisessä naapurikaupungissa.

Kauppias Juha Riihijärvi on Raahen poikia. Monivaiheinen taival oman tiskin taakse alkoi aikoinaan Raahen ammattikoulun kokkilinjalta.