Kuukausi
Pellolta pöytään ja nyt myös kirjaan – Tuula Lievonen teki keittokirjan
20.09.2023
10:00
2
Suunnitelmallisuus vähentää hävikkiä
13.09.2023
10:00
1
Ruokahävikistä kolmannes kotitalouksista
13.09.2023
09:45
Ylijäämäruoka käy kaupaksi ResQ:ssa: vuoden aikana Raahessa on myyty yli 12 000 annosta
13.09.2023
08:00
1
Pääkirjoitus
Ruoka on liian arvokasta jätteeksi
13.09.2023
06:30
RS kysyy: Syntyykö sinulla ruokahävikkiä?
08.09.2023
09:59
Vanhemmat
Hirviluvat on myönnetty – Katso lukemat, montako hirveä alueemme saa kaataa ja missä saa pyytää valkohäntäpeuroja
15.07.2023
12:00
2
RS kysyy: Aiotko poimia mansikoita?
13.07.2023
12:00
Raahelaislähtöinen Jaakko Hämeenkorpi kokkaa Suomen huippuravintoloissa – "Haluan olla alallani paras"
20.06.2023
20:00
230 annosta Nasi Gorengia syntyy kokeneissa käsissä – Siikajoenkylällä lapset osaavat arvostaa hyvää kouluruokaa
10.05.2023
12:00
Oppilaat tykkäävät Gumeruksen ruuasta – valtakunnallisessa kyselyssä irtosi sija 13
29.04.2023
16:30
RS kysyy: Käytätkö ResQ-palvelua tai ostatko punalaputettuja tuotteita?
28.04.2023
11:02
4
Foodora käynnistää kotiinkuljetukset 5 kumppanin kanssa
24.04.2023
13:03
2
Osallistu ruokapäiväkirjan pitoon: SKS haluaa tietää, mitä syöt tänään perjantaina?
21.04.2023
14:15
ELVI-merkki kertoo kuluttajalle eläinten hyvinvoinnista: Ensimmäiset ELVI-maitotuotteet tulossa myyntiin
16.03.2023
17:00
Nyt tämäkin on selvitetty: perussuomalaisille maistuu kebab ja keitot, keskustalaisille koti- ja grilliruoka
15.03.2023
19:00
Ruukin TeeKoo muuttui lounaskahvilasta iltaravintolaksi – muutoksen taustalla lounastajien vähäinen määrä ja raaka-aineiden hintojen nousu
08.03.2023
12:30
Kokki antaa ruoalle sielun – Mikael Snellmania itkettää, jos joutuu leikkaamaan sipulia tylsällä veitsellä
24.02.2023
09:00
Vihannissa tiedetään, että 4H-yhdistyksen myymälässä on joka keskiviikko erikoistarjoilu – Sen vuoksi pöydät ovat yleensä täynnä
16.02.2023
18:00
Välipalakäytäntö vaihtelee suuresti – vain harva kunta tarjoaa välipalaa kaikille oppilaille
08.02.2023
11:00