Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Lam­pin­saa­ri, kylä jossa kaikki nos­ta­vat kättä

Talviriehoja ei ole nyt todellakaan liikaa. Gunnarin Kartanon tempaus veti väkeä läheltä ja kaukaa Lampinsaaren kylälle, jossa kaikki tuntevat toisensa.

Joskus on vain aika karistaa selästä ukrainat ja venäjät ja koronat ja heittäytyä elämään. Näin tehtiin vanhassa kaivoskylässä Lampinsaaressa, jonne väki kokoontui viettämään kaunista kevättalvenpäivää lasten rientojen merkeissä.

Kaukaisimmat vieraat saapuivat Uudesta-Seelannista. Heidän mukanaan saapui myös pienin vieras, vasta viisiviikkoinen Nico Whyte, joka nukkui tukevasti äitinsä Assi Verkasalon rintarepussa toppatakin alla.

Assi Verkasalo on miehensä Cameron Whyten ja nelivuotiaan poikansa Emmett Whyten kanssa vierailemassa sukulaistensa luona Alpuassa.

Uusiseelantilainen pariskunta asuu maanjäristyksen jälkeen uudelleenrakennetussa Christchurchissä, missä heidän paikallisessa mallissa eli kauppakeskuksessa toimiva Nordic Chill -liikkeensä myy skandinaavisia design-tuotteita, joihin Uudessa-Seelannissa lasketaan myös Ikean tuotteet.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.