Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Raha- vai ar­vo­va­lin­ta?

LUKIJALTA Tulevat aluevaalit ovat saaneet monen aluevaaliehdokkaan kirjoittamaan yleisönosastolle omia ajatuksiaan siitä, millaisena näkevät tulevan soten, ja mitä asioita haluavat viedä eteenpäin. Pääsääntöisesti jokainen ehdokas haluaa, että terveyskeskukset pysyvät entisillä paikoilla, ja jokainen toivoo, että tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus tuottaisi hyvinvointia kansalaisille lähipalveluina. Hyviä toiveita. Niitä minäkin kannatan, mutta samalla epäilen, että kaikki aluevaaliehdokkaat eivät näe vanhuksen hyvinvointia samansisältöisenä kuin minä sen näen. Olen seurannut kunnanvaltuutettuna aitiopaikalta, miten puheet ja teot eivät kohtaa toisiaan.

Olen puhunut paljon yksinasuvista ja yksinäisistä vanhuksista, vanhuksista kotihoidossa ja vanhuksista laitoshoidossa. Olen kantanut huolta heidän pärjäämisestään, ja tehnyt aloitteita asioiden korjaamiseksi. Moni muukin on näistä puhunut, mutta kun on tullut tekojen aika, on ollut hiljaista.

Viime perjantaina 17.12.21 äänestettiin Siikajoen valtuustossa Hyvänmielen hoitajasta ja hänen työsuhteensa jatkumisesta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.