Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Rauha Uk­rai­naan

MIELIPIDE Kiina teki aloitteen rauhanneuvotteluista Ukrainan sodassa. Se oli ensimmäinen valtion virallinen esitys neuvotteluista, joilla haettaisiin ratkaisu sodan lopettamiseksi ja pysyvästä rauhasta Ukrainassa. Tuo rauhan aloite ei tarkoita tietenkään sitä, että rauhansopimus tehtäisiin täsmällisesti Kiinan tai muiden maiden ehdoilla ja sanoilla, vaan haettaisiin neuvottelutulos nyt, eikä kymmenen vuoden päästä.

Jokainen Itsenäisesti ajatteleva ihminen ymmärtää, että nykyisessä tilanteessa, jossa Venäjä on hyökännyt suurilla sotavoimilla ja Ukraina vastaa siihen NATOn asearsenaalilla ja kaikella muulla NATO-maiden tuella, tuo sota ei lopu koskaan muuten kuin osapuolten rauhanneuvotteluilla, ja siihen tavitaneen mukaa myös USA:n NATO-hyväksyntä.

Mutta USA tyrmäsi täysin nuo rauhanneuvottelut, mikä tarkoittaa käytänössä sitä, että sotaa pitää jatkaa niin kauan, että hävinnyt antautuu.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.