Hyvää itsenäisyyspäivää! : It­se­näi­syys­päi­vän Raahen Seutu il­mes­tyy nä­köis­leh­te­nä

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Me ky­syim­me ja lukijat vas­ta­si­vat: Kou­lu­asiat pu­hut­ta­vat eniten

Kouluverkko ja kyläkoulut nousivat eniten kommentoiduksi aiheeksi Raahen Seudun lukijoille tehdyssä verkkokyselyssä, jossa selvitettiin tulevalle valtuustolle kohdistuvia toiveita.

Raahen Seudun verkkokyselyyn vastanneet lukijat olivat pääsääntöisesti hyvin kartalla siitä, mitä kaupunginvaltuuston tehtäviin kuuluu. Tulevalle valtuustolle kohdistetut toiveet vaihtelivat yksittäisten teiden kunnostuksesta Raahen Portin rakentamiseen, mutta varsin usein esille nousi myös huoli taloudesta ja karsimishalujakin löytyi. Nimimerkki X, totesi että ensin pitää saada "kaupungin talous kuntoon. Haetaan säästöjä sen sijaan, että nostetaan veroja tai kerätään ylimääräisiä maksuja, jotka nostavat kaupunkilaisten menoja."

Vastakkaisiakin mielipiteitä löytyi. Kyllästynyt raahelainen kaipasi Koivuluodon urheilupuiston ripeää rakentamista ja erilaisia teemapuistoja. Kaupunkiin hän toivoi "tekolampia, suihkulähteitä, nurmikkoa, kivetystä, valaistusta, koristelua ja seinien taidemaalauksia. On loputon mahdollisuus luoda viihtyisä Raahe, mutta siellä on ilmeisesti vanhan liiton päättäjiä, jotka eivät halua uudistua ja jyrätä vanhentunutta ja kuollutta Raahea alta pois."

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa