Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Mei­je­ri­saa­ren kiin­teis­tö myytiin 10 100 eurolla

Meijerinsaari myytiin 10 100 eurolla

Meijerisaaren kiinteistöstä on vihdoin tehty kaupat. Siikajoen kunnanhallitus päätti myydä Meijerisaaren vanhan meijerin tontin rakennuksineen ainoan ja parhaimman tarjouksen tehneelle henkilölle. Kunta saa tontista tarjouksen mukaan 10 100 euroa.

Kiinteistön ensimmäinen myyntikierros oli vuoden vaihteessa. Tammikuun 4. päivään mennessä kunnanhallitus oli saanut kaksi tarjousta. Toisessa tarjottiin 18 000 euroa ja toisen pohjatarjous oli 7 600 euroa, mutta tarjoaja lupasi 500 euroa yli korkeimman tarjouksen. Summaksi tuli 18 500 euroa.

Kunnanhallitus hylkäsi molemmat tarjoukset ja pisti pystyyn uuden tarjouskierroksen. Nyt vain yksi ostaja oli kiinnostunut. Kolmannelle kierrokselle ei kunnanhallitus enää lähtenyt, vaan päätti myydä kiinteistön.

Kauppaan sisältyy ehto, että ostajan tulee pitää paikasta huolta, osoittaa sille järkevää käyttöä ja vastata vanhan öljysäiliön poistamisesta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.