Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Nyt on Pat­tas­ten ja kes­kus­tan alueen lasten vuoro

MIELIPIDE Raahessa on viime vuosien aikana satsattu valtavasti siihen, että kaupungin koulut ja päiväkodit olisivat kunnossa ja lapsilla sekä työntekijöillä turvallinen sekä terveellinen työympäristö. Viime vuosien ponnistelut ovat tuoneet uusia koulutiloja Haapajoelle, Antinkankaalle, Saloisiin ja viimeisimpänä vuoden alusta aloittanut Vihannin yhtenäiskoulu.

Näissä uusissa kouluissa nykyaikaiset oppimisympäristöt ovat innostavia ja motivoivia. Myös niiden käyttö monipuolisina kuntalaisten yhteisinä kokoontumiskeskuksina lisääntynee entisestään, kunhan niistä pandemian tuomista rajoituksista päästään normaaliin arkeen ja koulujen käyttöä voidaan turvallisesti taas avata. Varhaiskasvatukselle tiloja on rakennettu niin Antinkankaan, Saloisten kuin Vihanninkin koulujen yhteyteen ja Pattijoella rakennettiin Pattasiin modernit tilat varhaiskasvatukselle. Keskustassa varhaiskasvatus toimii vuokratiloissa, jotka nekin ovat kohtuullisen uusia.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.