Hyvää itsenäisyyspäivää! : It­se­näi­syys­päi­vän Raahen Seutu il­mes­tyy nä­köis­leh­te­nä

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Nyt toi­vo­taan tar­peek­si ha­ki­joi­ta

Ensi syksystä alkaen Raahessa voi opiskella pelialan tradenomiksi tai koneinsinööriksi. Yhteishaku korkeakouluopintoihin käynnistyy ensi viikolla.Konetekniikkan insinööriopiskelija Niina Halonen muistutti, että esimerkiksi konetekniikka on hyvin laaja-alainen koulutuskokonaisuus ja valmiudet työelämään ovat hyvät. Hän on itsekin päässyt työnmakuun jo opiskeluaikanaan. – Täällähän on esimerkiksi SSAB hyvä työllistäjä muun muassa koneteknikoille, hän sanoi. Akseli Martikkala ei ainakaan vielä aio hakea ammattikorkeakouluun. Hän valmistuu tänä keväänä.
Konetekniikkan insinööriopiskelija Niina Halonen muistutti, että esimerkiksi konetekniikka on hyvin laaja-alainen koulutuskokonaisuus ja valmiudet työelämään ovat hyvät. Hän on itsekin päässyt työnmakuun jo opiskeluaikanaan. – Täällähän on esimerkiksi SSAB hyvä työllistäjä muun muassa koneteknikoille, hän sanoi. Akseli Martikkala ei ainakaan vielä aio hakea ammattikorkeakouluun. Hän valmistuu tänä keväänä.
Kuva: VESA JOENSUU

Koulutuskeskus Brahen ja Kajaanin Ammattikorkeakoulun muutaman vuoden jatkunut yhteistyö tuo Raaheen nyt uusia mahdollisuuksia, kun ensi syksystä lähtien Raahessa voi opiskella päiväopinnoissa koneinsinööriksi tai pelialan tradenomiksi.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa