Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Oman kansan hy­vin­voin­nil­ta ei ole vara leikata – "Suomi on ilman työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa­kin ollut mo­ni­kult­tuu­ri­nen"

Vapauden liiton kansanedustajaehdokas Valtteri Ilola pitäisi verot ennallaan tai keventäisi yrittämisen verotusta. Kun kansa ja valtio voivat hyvin, voidaan taas tukea ulkomaita ja antaa kehitysapua.

Yhteiskunnalliset asiat ovat aina kiinnostaneet Vapauden liiton sitoutumatonta kansanedustajaehdokasta Valtteri Ilolaa samoin kuin se, että ihmisten kanssa on mielenkiintoista keskustella asioista.

– Minua on kysytty kunnallispolitiikkaan varmaan jo kymmenen vuotta sitten, mutta olen kokenut, että ensinnäkin minulla ei ole siihen aikaa.

Mutta myös aika on ollut erilainen. Ilola ei nähnyt, että silloisten puolueiden kautta olisi edes voinut vaikuttaa asioihin. Nyt poliittisella kentällä on tapahtumassa murros – olemassa oleville puolueille on vaihtoehtoja.

Mehtäkyläntien varressa Pyhäjoella asuvan Ilolan mielestä lähtökohta on se, että jos haluat muuttaa maailmaa, muuta omasi ensin.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.