Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Parmaco ostaa mo­du­laa­ri­seen te­räs­ken­no­ra­ken­ta­mi­seen eri­kois­tu­neen Fix­ce­lin

Lainattavien rakennusten asiantuntija Parmaco Group Oy ostaa modulaariseen teräskennorakentamiseen erikoistuneen Fixcel Group Oy:n. Parmacolla on toimipiste Pyhäjoella, Leppävirralla ja Tampereella.

Yritys kertoo tiedotteessaan, että kauppa vahvistaa Parmacon johtoasemaa pohjoismaisessa julkisessa rakentamisessa ja mahdollistaa pääsyn sosiaali- ja terveydenhuoltomarkkinoille. Fixcelin kehittämät teräskennorungot soveltuvat monikerrosrakentamiseen.

Fixcelin moduuleilla voidaan tehdä jopa kahdeksankerroksisia, pysyvään käyttöön tarkoitettuja rakennuksia nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Fixcel työllistää noin 50 henkilöä talotehtaallaan Hämeenlinnassa ja pääkonttorillaan Helsingissä. Fixcel on historiansa aikana rakentanut yli 30 000 neliömetriä julkisia tiloja, kuten Suomen suurimman modulaarisen rakennuksen, Helsingissä sijaitsevan 8 500 neliömetrin Maatullin koulun sekä Seinäjoen lastensairaalan.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.