Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pel­lol­ta pöytään ja nyt myös kirjaan – Tuula Lie­vo­nen teki keit­to­kir­jan

Syöminen on pääelinkeinomme. Ruoka on kuitenkin muuta kuin mahantäytettä, toteaa siikajokinen Tuula Lievonen keittokirjassaan. Ei ole siis samantekevää mitä lautaselle lastataan.

Tuula Lievonen kantaa päivittäin pöytään mahdollisimman vähän prosessoitua syötävää ja tietenkin omalla tilalla kasvaneita vihanneksia ja juureksia.
Tuula Lievonen kantaa päivittäin pöytään mahdollisimman vähän prosessoitua syötävää ja tietenkin omalla tilalla kasvaneita vihanneksia ja juureksia.
Kuva: Sari Jaatinen

Mitä tänään syötäisiin – siinä se jokapäiväinen iso kysymys joka huushollissa. Paavolalaisen Keskikosken tilan emännän Tuula Lievosen vastaus tähän olisi: mahdollisimman puhdasta ja jossakin lähipellolla kasvanutta.

Kun selaa Lievosen heinäkuussa julkaisemaa omaa keittokirjaa, Puhdasta ruokaa, pääsee paitsi tutustumaan mukavaan reseptiikkaan, myös tilan ja sen isäntäparin ekologiseen ruokakulttuuriin.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.