Mainos: Ter­ve­tu­loa pul­la­kah­vil­le ta­paa­maan leh­den­te­ki­jöi­tä ti 24.5. klo 12-14 Raahen Seutuun (Fell­ma­nin­puis­to­ka­tu 4). Pai­kal­la myös opas­tus­ta di­gi­tuot­tei­dem­me käyt­töön.

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Pe­rä­lau­van pä­ri­nöi­tä

Mielipide Olin tuossa talon nurkalla autooni vahhoamassa, ku viereistä katua peästel mopopoeka pakoputkettomalla mopetilla koasu pohjassa. Yks kaks se suoralla kavulla koatua romahti pitkin pittuuttaan, ja luistel ainaki 30 metriä, ennenku pysähty risteävän kavun vastapenkkaan. Minä säikähin mahottomasti, nyt käv poejalle pahasti. Otin muutaman askelleen lähteäksen auttammaan, josko sillä on asiat kovastikin pahalla mallilla. Se kuitennii kömpi ojasta pystyyn, ja ensimmäisenä alako nostelemmaan housujjaan, ne kun ol siinä rytäkässä valunu nilikkoihin. No minä siinä tuumin, etteipä tuossa tainna käyvä pahastikkaan, ja jatkon menopelini vahhoamista, kuitennii siinä tarkkaillen samalla poejan touhuja.

No siinähä poeka alako sitte kahtelemmaan kännykkeänsä, ja tovin peästä se löytykin. Poeka istu ojanpenkalle ja alako näpyttelemmään jonkun puhelinnumeroa. Puhelun jäläkeen se aukas satulan ja otti laukusta kypäräsä. Se ku ei ollunna koatuessa peässä. Poejilla on nii kovat peät, ettei ne tartte kypäröitä.