Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Pirjo Iso­rin­tees­tä tuli yhdessä vuo­des­sa surun hyvä tuttu; hän kir­joit­ti kirjeet kuol­leil­leen ja siitä syntyi lopulta kirja

Kolme läheisen kuolemaa yhteen vuoteen sai Pirjo Isorinteen tutustumaan suruun perin pohjin. Hän kirjoitti kirjan siitä, miten surun keskelläkin pitää muistaa olevansa enemmän kuin oma surunsa.

Raahelainen Pirjo Isorinne oli vasta toipumassa aivoinfarktistaan, kun hänen lastensa isä kuoli yllättäen järkyttävässä auto-onnettomuudessa. Vajaan 4 kuukauden kuluttua kuoli isäpuoli ja 7 kuukauden kuluttua äiti. Samalla ympärillä jylläsi koronavuosi 2020.

Kuoleman piirittäessä NLP & Mindset -valmentajaksi kouluttautunut Isorinne etsi sekä ammatillisesti että henkisesti keinoa selviytyä surun ylitsevuotavuudesta. Hän alkoi kirjoittaa. Ensin hän ajatteli kirjoittavansa itselleen, mutta kirjan laajennettua aihepiiriltään siitä tuli kirja kaikille sureville. Siinä hän, surun tuttu, pui sitä, miten surusta voi selvitä parantamalla omia ajattelu- ja tunnetaitoja.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi ke ja pe