Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Poh­jois-Poh­jan­maan sekä Kainuun kuntien ja kun­ta­yh­ty­mien joh­ta­jat vaa­ti­vat ro­kot­tei­den ja­ka­mis­ta väes­tö­poh­jaan pe­rus­tuen

Pohjois-Pohjanmaan sekä Kainuun kunta- ja kuntayhtymäjohto on todella huolissaan pyrkimyksistä, joiden mukaan rokotteiden jakoperusteita tultaisiin muuttamaan alkuperäisestä.

Kunta- ja kuntayhtymäjohto pitää rokotteiden jakoperusteen muuttamista perusteettomana ja epäoikeudenmukaisena.

– Eilen tiistaina kokoontunut kunta- ja kuntayhtymäjohto asettuu tukemaan täysimääräisesti alueen sairaanhoitopiirien kantaa asiassa. Molemmissa maakunnissa on tehty erittäin hyvää, huolellista, harkitsevaa ja yksituumaista työtä, jolla olemme saaneet koronatilanteen pysymään pitkällä aikavälillä erittäin hyvällä tasolla ja yksittäiset tautipiikit on saatu taitettua nopealla ja tilanteeseen nähden oikein mitoitetuilla toimenpiteillä ja rajoituksilla. Järjestelmä on ollut kuormittunut, mutta ei missään vaiheessa kriisissä, ja olemme pystyneet tarvittaessa auttamaan myös muita alueita.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.