Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Poliisi iski vii­kon­lop­pu­na Raahen huu­me­rin­kei­hin: saa­lii­na lu­kui­sia käyt­tö­ri­kok­sia ja huu­maus­ai­ne­ri­kok­sia

Raahessa liikkui viime viikonloppuna runsaasti poliisiautoja. Syynä oli Oulun poliisilaitoksen tehostettu  huumausainevalvonta.

Poliisi kirjasi torstain ja sunnuntain välisenä aikana operaation tuloksena yhteensä 17 rikosilmoitusta. Kyseessä oli huumausaineen käyttörikoksia ja huumausainerikoksia.

Poliisi teki 6 kiinniottoa. Takavarikkoon päätyi muun muassa huumausaineita, huumausaineiden käyttövälineitä, rahaa ja vaarallisia esineitä. Lisäksi kahta henkilöä epäillään ajoneuvon kuljettamisesta huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena.

Poliisin mielestä viikonlopun tehovalvonnan valmistelu ja resursointi johtivat numeerisesti melko huomattaviin tuloksiin.

Poliisi kertoo, että epäiltyjen jäljille päästiin rikostiedustelun, kenttävalvonnan ja poliisille tulleiden useiden vihjetietojen perusteella.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.