Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä määräaikainen Raahen Seutu 2 kk 34,90 euroa

Tilaajille

Po­lii­si- ja yri­ty­suu­ti­set ke­rää­vät sil­mä­pa­re­ja – nämä olivat viime vuoden lue­tuim­mat jutut

Raahen Seudun viime vuoden 20 luetuimman verkkojutun joukkoon mahtuu useita perinteisiä pikku-uutisia. Rikokset, tuomiot ja onnettomuudet ovat poikkeuksetta luetuimpien juttujen joukossa ilmestymispäivinään. Tähän luokkaan kuului top 20 -listassa peräti 7 juttua. Vuoden luetuin uutinen oli lokakuun lopussa tapahtunut surmatyö, jossa parikymppistä nuorta miestä epäiltiin ikätoverinsa murhasta.

Lukijoita kiinnostavat poikkeuksetta myös yritysmaailman uutiset, olipa kyse isosta toimijasta kuten SSAB ja Fennovoima, tai ihan pienestä yrityksestä, kuten Lapaluodon kalaravintola.

– Ruoka kiinnostaa lukijoita vuodesta toiseen. Avattiinpa jossain levikkialueella uusi ravintoja tai ruuan kotiinkuljetuspalvelu, niin siitä kertova juttu nousee nopeasti julkaisuajankohtansa luetuimmaksi uutiseksi, kertoo Raahen seudun päätoimittaja Nina Tuomikoski.

Urheilu on selkeimmin lukijakuntaa jakava aihepiiri. Osa hyppää urheilujutut kokonaan yli, mutta osa tilaa lehden nimenomaan paikallista urheilua seuratakseen.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_