Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pouk­ku­la ideoi haas­te­kam­pan­jan, ettei yk­si­kään lapsi ja nuori jou­tui­si kou­lu­kiu­saa­mi­sen tai -vä­ki­val­lan uhriksi - Raahe haas­ta­mas­sa kaikki Suomen kunnat mukaan

Raahen kaupunginvaltuusto on ensi maanantain kokouksessaan ajankohtaisen ja vakavan asian äärellä. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pekka Poukkula (kesk) tuo valtuuston päätettäväksi koulukiusaamista koskevan haastekampanjan käynnistämisen.

Poukkula haluaa Raahen kaupunginvaltuuston kutsuvan kaikki raahelaiset sekä kaikki Suomen kuntien valtuustot ehkäisemään ja kitkemään koulukiusaamista Suomesta. Hän haluaa Raahen kaupunginvaltuuston olevan osaltaan rakentamassa turvallista ja välittävää koulua sekä samalla punomassa läpi Suomen ulottuvaa turvaverkkoa, ettei kukaan lapsi ja nuori joutuisi koulukiusaamisen tai kouluväkivallan uhriksi.

– Tätä edistämme kantamalla omia lapsia laajempaa, yhteisöllistä vastuuta. Raahelaisena päättäjänä ja aikuisena tahdon kantaa vastuuta, kysyä, puuttua, antaa luvan puhua ja kuuntelen.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_