Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Py­hä­joen Energy Tower on tyh­jil­lään – kiin­teis­tö­yh­tiöl­lä suun­ni­tel­ma ta­lou­del­li­sen ti­lan­teen­sa va­kaut­ta­mi­sek­si

Toimistokiinteistö Pyhäjoella on tyhjillään eikä tuota vuokratuloja

Pyhäjoen Ollinmäelle vuonna 2015 valmistunut toimistokiinteistö Energy Tower on tyhjillään. Se tarkoittaa, että rakennuksen omistavalla Kiinteistö Oy Green Energy Towerilla ei ole tällä hetkellä vuokratuloja eikä siten edellytyksiä suoriutua lainojensa koroista ja lyhennyksistä.

Kiinteistöyhtiön omistajilla on yhteinen näkemys ja tahtotila toiminnan vakauttamisesta pääomalainajärjestelyllä. Siinä kiinteistöyhtiön kaikki velkakirjaluotot konvertoitaisiin omistajien toimesta vaiheittain pääomalainoiksi. Järjestelyn uskotaan antavan kiinteistöyhtiölle edellytykset jatkaa toimintaansa ja odottaa alueen toimitilakiinteistöjen kysynnän mahdollista elpymistä lähivuosina.

Energy Towerin pääomistaja on Tasku Invest Oy. Pyhäjoen kuntakonserniin kuuluva Pyhäjoen Teollisuusyhtiö Oy omistaa kiinteistöyhtiöstä kolmanneksen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe