Raa­he-Kiek­ko haki pisteet sar­ja­nou­si­jal­ta

Raahe-Kiekon Aleksei Lapshin teki toisen erän lopussa ylivoimalla ottelun voittomaalin.
Raahe-Kiekon Aleksei Lapshin teki toisen erän lopussa ylivoimalla ottelun voittomaalin.

Raahe-Kiekko aloitti II-divarikauden Nivala Cowboysin vieraana.

Lauantain avaus päättyi selvään 4–8 (0–3, 2–2, 2–3) voittoon.

–Vauhdikas ilta. Peli oli muuten hallussa, mutta tuli turhia kiekon menetyksiä ja vastustaja pääsi ylivoimahyökkäyksiin. Mutta täytyy olla tyytyväinen kauden aloitukseen. Oli parempaa kuin viimeiset harkkapelit, Raahe-Kiekon valmentaja Arto Ylisaari kertoi.

Raahe-Kiekko vei avauserän puhtaasti ja maalinteossa onnistui pelikuntoon parantunut Atte Junnila, joka teki kaksi maalia.

Maalintekoapinan heti kauden avausottelussa selästään karisti Kalle Sippala.

Toisessa erässä Raahe-Kiekon tehoista vastasivat ylivoimalla osunut Joni Suominen ja venäläisvahvistus Aleksei Lapshin. Cowboys oli luistimen potkun raahelaisia perässä, mutta ei luovuttanut missään vaiheessa.

–Hyvin ne roikkuivat mukana. Pitää antaa tunnustusta, että eivät luovuttaneet, Ylisaari totesi.

Päätöserän raahelaismaaleista vastasivat Roni Haaraniemi, Ville Sippala ja paluun kotikaupunkiin tehnyt puolustaja Jarkko Heikkilä.

–Jarkon kanssa sovittiin torstaina tästä kaudesta. Joukkue on nyt kasassa ja ei haeta enää lisää pelaajia, Ylisaari sanoi.

Päätöserässä nähtiin maalien ohella pieni nujakka, jonka ansioista Tuomas Lohtander on poissa kokoonpanosta sunnuntain kotiottelussa.

–Ottelurangaistus oli harmi. Pojat ei pudottanut hanskoja ja oli vain pieni pystypaini. Kokoonpanoon nousee nuori Jaakko Myllyaho, Ylisaari sanoi.