Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raa­he­lais­läh­töi­nen Jaakko Hä­meen­kor­pi kokkaa Suomen huip­pu­ra­vin­to­lois­sa – "Haluan olla alal­la­ni paras"

Jaakko Hämeenkorpi on työskennellyt useissa Suomen huippuravintoloissa. Ruoanlaitossa raaka-aineiden laadukkuus sekä hyvät maut ovat hänelle tärkeitä. Vierailuille Raaheen häntä kutsuu perheen ja ystävien lisäksi äidin ruokapöytä.

Raahelaislähtöisen Jaakko Hämeenkorven pitkäaikainen unelma toteutui, kun hänen entinen työpaikkansa Vår-ravintola palkittiin tänä kesänä Michelin-tähdellä. Tähti oli vieläpä vihreä Michelin-tähti, joka myönnetään muun muassa ekologisuudesta, vastuullisuudesta sekä ympäristöystävällisestä ajattelusta.

– Kyllä siinä maanantaina itku tuli kun kuuli, että ravintola, jolle on itse antanut kovan panoksen, palkittiin.

Hämeenkorpi ehti lopettaa ravintolassa työskentelyn huhtikuussa, mutta voitto oli silti omakohtainen. Hän oli työskennellyt Vårissa kokkina sen alkuajoista eli vuoden 2021 elokuusta lähtien.

– Asiakkaita ei käynyt, joten halusin vaihtaa paikkaa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.