Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raa­he­lais­läh­töis­ten Minnan ja Maa­re­tin ys­tä­vyy­des­tä ei naurua, hys­te­riaa, tukea tai turvaa puutu – mil­lai­nen on 41-vuo­tiai­den ys­tä­vys­ten tarina?

Minna Huusarin ja Maaret Sulkalan ystävyys on jatkunut jo yli 20 vuoden ajan. Asuinpaikat ovat vaihtuneet yhtä jalkaa, kun Raahesta lähdettiin ensin opiskelemaan Ouluun ja sitten molemmat perheellistyivät Kempeleeseen. Mitä he ajattelevat toisistaan ja ystävyydestään?

Maaret Minnasta:

"Olemme kotoisin Raahesta ja tutustuimme jo yläasteella, mutta lukiossa olimme samalla luokalla. Taisi olla joku fysiikan tunti, kun istuimme peräkkäin ja siitä juttu lähti luistamaan. Ystävyyteen on vaikuttanut paljon se, että olemme asuneet samoilla paikkakunnilla. Lähdimme Ouluun opiskelemaan ja muutimme yhtä aikaa Kempeleeseen. Aivan naapureinakin olimme vuoden päivät, tällä hetkellä väliä on 200 metriä.

Meillä on YYA-sopimus. Esimerkiksi nyt kun minulla on ollut selkä kipeänä ja miehelläni Villellä on jalka paketissa, ovat Minna ja Kari käyneet auttamassa lumitöissä ja koiran ulkoilutuksessa. Olemme toistemme tukena.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.