Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Raahen alueen yri­tyk­set osaavat so­peu­tua – Ko­ro­na­pan­de­mias­ta el­vy­tään muita alueita no­peam­min

Pohjois-Pohjanmaalla pienten ja keskisuurten yritysten yleiset näkymät edelleen positiiviset – Raahen seudulla hyvinkin positiiviset.

Pienten ja keskisuurten pohjoispohjalaisten yritysten yleiset suhdannenäkymät ovat edelleen positiiviset, vaikka ne ovat selvästi laskeneet viime syksystä. Tämä käy ilmi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien tänään julkistamasta PK-Yritysbarometrista.

Suhdannenäkymissään Raahen seudun saldoluku on 13. Se tarkoittaa kyselyyn vastanneiden seutukunnan yritysten positiivisista ja negatiivisista vastauksista laskettua prosenttilukujen erotusta. Raahen saldoluku 13 ylittää maakunnan saldoluvun 10 ja koko maan saldoluvun 11. Parhaat suhdannenäkymät kajastavat Haapavesi-Siikalatvan yritysten silmään saldoluvulla 23.

Raahen kaupungin teollisuusasiamies Harri Tuomikoski osasi odottaa hyviä tuloksia. Ne vahvistavat yrityskentältä kaikuneet myönteisen suuntaiset puheet tosiksi.

– Meillä on aika paljon pitkään toimineita yrityksiä, joilla on kokemusta yrittäjyyteen ja yritystoimintaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe