Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Raahen Ran­ta­jat­sien en­ti­sel­le fes­ti­vaa­li­joh­ta­jal­le eh­dok­kuus In­dust­ry Awards -gaa­las­sa

Raahen Rantajatsien festivaalijohtajana 2009–2014 toiminut nykyinen G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela on ehdolla Industry Awards -gaalassa sarjassa Vuoden promoottori tai taiteellinen johtaja. Sarjassa palkitaan henkilö, joka on luonut monipuolisia ja kiinnostavia ohjelmakokonaisuuksia ja edistänyt omalla työllään turvallisten tapahtumien toteutumista.

Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä lokakuussa järjestettävässä Industry Awards -gaalassa palkitaan musiikkialan ammattilaisia useassa eri sarjassa. Gaalassa palkitaan muun muassa vuoden kotimainen musiikkimedia, ohjelma- tai musiikkipäällikkö, järjestö, tuotantopalvelu, festivaali, manageri ja musiikkikustantaja. Annamaija Saarelan johtama G Livelab Tampere on ehdolla vuoden klubiksi, joka on panostanut tapahtumien turvallisuuteen sekä taloudellisesti että henkisesti ja kehittänyt uusia tapoja tuottaa tapahtumia. Sarjan muut ehdokkaat ovat Krapin paja, Rytmikorjaamo, Tavastia ja Lutakko.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.