Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Raahen Seudun en­ti­ses­tä ke­sä­toi­mit­ta­jas­ta tulee Suomen Yrit­tä­jien vies­tin­tä­joh­ta­ja

Raahelaislähtöinen filosofian maisteri Janika Tikkala on nimitetty Suomen Yrittäjien viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. 34-vuotias Tikkala on työskennellyt Suomen Yrittäjissä vuodesta 2019, viimeksi järjestön viestintäpäällikön tehtävässä. Hän on toiminut myös Yrittäjien elinkeinopolitiikan asiantuntijana.

Tikkala on työskennellyt myös pääministeri Juha Sipilän (kesk) erityisavustajana valtioneuvoston kansliassa, kansanedustajien avustajana eduskunnassa ja toimittajana muun muassa Suomen Tietotoimistossa. Raahen Seudussa hän on toiminut avustajana ja kesätoimittajana.

– Otan innostuneena vastaan tämän tehtävän koko maan kattavassa yrittäjien järjestössä. Tavoitteenamme on tehdä yhdessä näkyvää ja vaikuttavaa viestintää yrittäjyyden puolesta. Yrittäjän arkea helpotamme tarjoamalla tuoreimmat tiedot ja uutiset yrittäjyyden tueksi, toteaa Tikkala Suomen Yrittäjien tiedotteessa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe