Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ran­ta­jat­sien en­sim­mäi­set äänet olivat nuorten – KIRK-quar­tet ihas­tut­ti ren­nol­la nos­tal­gial­la

Gabriel Korhosen trumpetti, Taneli Reposen kitara ja Joonas Kinnusen rummut – ensimmäiset soundit Rantajatseilla – riemastuttavaa, että tämä kunnia annettiin raahelaislähtöisille nuorille muusikoille. Noin sadan hengen kokoisen yleisön ja nuorten soittajien kohtaamisessa tuntui ilo. Näin ihanalta tuntuu, kun elävä musiikki virtaa korvakäytäviin ja sieltä kaikkialle elimistöön kipunoiden hyvää mieltä. Korhosen, Reposen ja Kinnusen käsittelyssä Miles Davisin musiikki kuulosti kuin kolme kaverusta vaihtaisivat kuulumisia pitkästä aikaa kohdatessaan.

Laulaja Jaana Ilkko liittyy miesten seuraan ja Cole Porterin ihana What is this thing called love -kappale raukeuttaa tunnelman. Vispilät pyyhkivät hitaasti, kitara tekee polkua laulajan kulkea. Trumpetti nostaa tunnelmaan lisää potensseja. Nuoruus versus kohtalokkuus on yllättävän toimiva yhdistelmä – ja rakkaushan hämmentää aina meidät kaikki, kaikkina aikoina.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.