Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ran­ta­jat­sien keit­tiö­tä pyö­rit­tä­vät va­paa­eh­toi­set – Katso kuvat backs­ta­gel­ta

Rantajatsit starttasivat torstaina, ja tämä viikko on ollut yhtä vilskettä tapahtuman järjestäjille sekä muillekin sen parissa työskenteleville.

Jazzfestivaalit toteutetaan perinteisesti vapaaehtoisvoimin. Myös Rantajatsien keittiötä, jossa artistit pääsevät käymään syömässä ennen keikkoja, pyörittävät talkoolaiset.

Anne-Mari Kuisma, Kirsti Mäki ja Ida Aho valmistivat ensimmäistä lounaskattausta torstaina. Kattilassa poreili linssikeitto, ja uunissa oli paistumassa pannukakku.

Linssikeitto oli festivaalijohtaja Charles Gilin sekä tekniikasta vastaavan Pekka Tähkävuoren käsialaa.

–Vaimoni Maarit Kytöharju on kirjoittanut teoksen Vegaanihaaste ja teemme ruokaa usein kirjan resepteillä. Tämä keitto oli kyllä tehty aika lailla improvisoiden.

Artisteille halutaan tarjota maukasta ruokaa, jotta he tulisivat tapahtumaan toistekin.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_