Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

RAS turvaa kii­rel­lis­tä hoitoa hen­ki­lös­tö­jär­jes­te­lyil­lä  – pe­rus­ter­vey­den­huol­toa pyö­ri­te­tään mi­ni­mi­re­surs­seil­la maa­nan­tais­ta tors­tai­hin

Raahen seudun hyvinvointikunta keskittää lääkäri- ja hoitajaresurssia kiireelliseen toimintaan ensi viikolla. Tämä tarkoittaa, että kiireetöntä hoitoa, kuten perusterveydenhuollon vastaanottoa pyöritetään maanantaista torstaihin minimiresurssilla. Yhtäkään yksikköä ei suljeta, mutta sekä lääkäreitä että hoitohenkilökuntaa joudutaan keskittämään kuntayhtymän kolmivuoroyksiköihin.

Järjestelyn taustalla on koronapandemian lisäksi ammattiyhdistysten eli Tehyn ja SuPerin asettama vuoronvaihto- ja ylityökielto, joka alkaa perjantaina 25.3. kello 15 ja päättyy torstaina 31.3. kello 23.59.

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto tulee voimaan seuraavilla sopimusaloilla: Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus KVTES ja Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE-sopimus.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi ke ja pe