Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Raahen Seutu tästä!

Ras­kas­ta joulua -kon­sert­ti siirtyy Lii­kun­ta­hal­liin

Raskasta joulua -yleisöä vuodelta 2011.
Raskasta joulua -yleisöä vuodelta 2011.

Useita vuosia Raahessa vieraillut ja monta kertaa Raahesalin täyteen myynyt konserttikiertue Raskasta joulua siirtyy yleisön kovan kysynnän vuoksi Raahen Liikuntahalliin. Sinne rakennetaan yleisölle istumakatsomo.

Uuden keikkapaikan myötä aikaisempaa suurempana kiertävä konserttikiertue saa nyt toteutettua myös Raaheen koko visuaalisen show'n: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valoshow. Liikuntahallissa tullaan kokemaan ennennäkemätön pyrotekninen toteutus. 

Konsertti järjestetään Raahessa 29. marraskuuta. Lavalle nousevat menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala, vahvasta äänestään tunnettu The Voice of Finland 2013 -voittaja Antti Railio, Thunderstonen laulaja Pasi Rantanen sekä Suburban Tribe -yhtyeestä suosioon noussut Ville Tuomi, joka on nykyisin Leningrad Cowboysin nokkamies.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna:  yhtyeen johtaja kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Wäinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Tänä vuonna suurempana kuin koskaan kiertävä Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen.

Raskasta joulua -kiertueen lipunmyynti alkoi jo keväällä. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin, Lippupisteen sekä Lipputoimiston kanavissa. Lisäksi Liikuntahallissa järjestettävään istumakonserttiin on nyt myynnissä lippuja myös Raahesalin lipunmyynnissä.

Oikaistu 29. 8. kello 1202: korjattu esiintymispaikaksi Raahen Liikuntahalli.