Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Saako Su­si­koi­ra Roi -e­lo­ku­va jatkoa? Näin tuot­ta­ja vastaa

Susikoira Roi -elokuva kiinnostaa paitsi kotimaista yleisöä, myös Atlantin toisella puolella. Tuottaja Antti Kaarlela kertoo kansainvälisten elokuvalevittäjien olleen yhteydessä ja useita pyyntöjä on tullut amerikkalaisilta elokuvafestivaaleilta.

Kiinnostus yltyi entisestään, kun elokuva voitti Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin pääpalkinnon.

– Elokuva on saanut hirvittävän hyvää palautetta. Erityisesti on ilahduttanut, kun elokuva on koettu mahtavalla tavalla todentuntuiseksi. Lapset ja nuoret ovat tykänneet, että elokuvan tarina tuntuu oikealta, että näin olisi voinut oikeasti tapahtua, Kaarlela kertoo.

Tuottajana lukemattoman määrän asioita elokuvan eteen tehneen tuottajan on ollut vaikea katsoa elokuvaa vain elokuvana, sillä vähintään yleisöä on pitänyt kuunnella kulloisessakin ennakkonäytöksessä: mille nauretaan, mikä taas hiljentää yleisön.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.