Sar­ja­jum­bo antoi kyytiä Yli­vies­kas­sa

Raahe-Kiekon Teemu Vääräkoski oli tehoilla 1+1 ainoa kahden tehopisteen pelaaja vieraskaukalossa.
Raahe-Kiekon Teemu Vääräkoski oli tehoilla 1+1 ainoa kahden tehopisteen pelaaja vieraskaukalossa.

Raahe-Kiekko hävisi perjantaina Ylivieskan Jääkarhuille 6–5 (3–1, 1–2, 2–2). Raahe-Kiekko saattoi liikaa tuijotella sarjataulukkoa ennen peliä.

–Ihan alusta alkaen valmistautuminen ja lämmittelyt eivät olleet sillä tasolla kuin pitäisi olla. Ei yrittämisestä voi moittia, mutta puolitehoilla peliin lähdön jälkeen peli oli hakemista koko ajan, Raahe-Kiekon valmentaja Arto Ylisaari totesi.

Osansa ottelulle antoi myös kotona pelannut YJK, joka pelasi peliä sillä tavalla kuin sitä pitääkin pelata. Tällä hetkellä sarjassa viimeisenä oleva joukkue selvästi haluaa mukaan pudotuspeleihin.

–YJK:lle pitää antaa tunnustusta. Ei ollut huono tänään. Ihan toista luokkaa kuin Rebels tai Cowboys oli meitä vastaan.

Raahe-Kiekko oli koko ajan ottelussa takaa-ajajana. Avauserässä kavennusmaalin teki ylivoimalla Aleksi Lapshin. Toisessa erässä raahelaiset maalin päähän nostivat Kalle Sippala ja Teemu Vääräkoski.

Päätöserässä ensin Jaakko Vares tasoitti ja YJK mentyä taas johtoon, niin seuraavasta tasoituksesta vastasi Atte Junnila. Raahe-Kiekon upottajana toimi YJK:n hyökkääjä Henri Vähätiitto. Maalien teko on ollut Vähätiitolle tuttua puuhaa Raahe-Kiekkoa vastaan. Kauden seitsemästä maalista viisi on syntynyt raahelaisia vastaan. Perjantaina verkko heilui kolmesti.

–Hirveä määrä omia virheitä, joista kaveri rankaisi.

Raahe-Kiekko jatkaa kautta II-divisioonassa matkaamalla lauantaina Rovaniemelle ja sunnuntaina raahelaiset pelaavat kotihallissa Nivala Cowboysia vastaan.