Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Sii­ka­joen ral­lisp­rint kiin­nos­ti kul­jet­ta­jia ja kat­so­jia

Siikajoen rallisprint-kilpailu on viime vuosina jouduttu kahteenkin kertaan perumaan pienen osallistujamäärän vuoksi, mutta tällä kertaa kuljettajat innostuivat isolla joukolla mukaan.

Siikajoen moottoriurheilijoiden radalle saapui lauantaina harrastemoottoriurheilun keskusjärjestön alaiseen tapahtumaan lähes 100 kuljettajaa. Myös katsojat löysivät paikan päälle, sillä kilpailua seurasi järjestäjien laskujen mukaan yli 400 katsojaa.

Kilpailu kuului Ouneva Group sprint-sarjaan ja oli sen päätösosakilpailu. Sarja on tarkoitettu erityisesti nuorille kuljettajille. Jäädytettyä rataa hurjastelikin tällä kertaa useita tulevaisuuden rallimestareita, joista nuorin oli vasta viisivuotias. Nuorimmat kuljettajat ohjastivat putkirunkoisia crosskart-autoja, joista pienimpien tehot ja huippunopeudet ovat tiukasti rajattuja. Järjestelyistä vastasi uusi autourheiluseura ProRace.

Päivän nopeimmasta ajosuorituksesta vastasi rallisprintin SM-sarjassa kilpaileva Juho Mäki-Tammela tehokkaan nelivetoisen Mitsubishin ohjaimissa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe