Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

SSAB:n vahva tulos jatkui hei­nä–­syys­kuus­sa – Raahen toisen ma­suu­nin huoltoa ai­kais­te­taan

SSAB:n kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen, heinä–syyskuun, liikevoitto nousi edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta 6,7 miljardiin kruunuun. Viime vuonna kolmannen neljänneksen liikevoitoksi kirjattiin 5,8 miljardia kruunua.

Teräsmarkkinat ovat heikentyneet Euroopassa, mutta SSAB Special Steels ja SSAB Americas -divisioona jatkoivat vahvaa kehitystään. SSAB solmi ensimmäisen asiakasyhteistyösopimuksen fossiilivapaan teräksen osalta Yhdysvaltain markkinoilla ja vahvisti näin entisestään asemiaan terästeollisuuden vihreän siirtymän edelläkävijänä.

SSAB Special Steels -divisioonan kolmannen neljänneksen liikevoitto nousi 2 411 miljoonaan kruunuun ja liikevoittoprosentti 28,6:een.

– Erikoislujat teräkset ovat SSAB:n tärkein kasvualue ja ne tukevat asiakkaidemme pyrkimyksiä parantaa koneidensa ja laitteidensa tuottavuutta ja kestävää kehitystä, toteaa SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist osavuosikatsaustiedotteessa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.