Suomen Keittiömestarit ry ja Pohjolan Peruna Oy ovat sopineet yhteistyöstä vuodelle 2023. Sopimus tarjoaa option myös vuosille 2024–2025.
Yhteistyön aloittaminen on luontevaa jatkoa työlle, jota molemmat osapuolet ovat tehneet kotimaisen ruokakulttuurin edistämiseksi. Pohjolan Perunan tuotteet ovat tuttu näky keittiömestareiden keittiöissä.
– Pohjolan Peruna on ensimmäinen suomalainen teollisen mittakaavan perunanjalostaja, jonka toiminta käynnistyi Pohjois-Pohjanmaalla vuonna 1962. Tehdas käsittelee ja jalostaa pääasiassa omien sopimusviljelijöiden perunaa noin 40 miljoonaa kiloa vuodessa. Horeca- ja suurkeittiöpuolelle suunnatun Mestari-tuotemerkin tuotteet ovat ammattilaisten hyvin tuntemia ja suosimia. Ne ovat myös tutkitusti vastuullisia valintoja, kertoo Pohjolan Perunan horeca-ryhmän avainasiakaspäällikkö Miia Kopsala tiedotteessa.