Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Raahen Seutu tästä!

Tilaajille

Su­per­pe­sis-seu­ro­jen sel­viy­ty­mis­tais­te­lus­sa katseet kään­ty­vät nyt myös Raaheen – Pat­tU:l­la on ollut koronan pu­ris­tuk­ses­sa vai­keuk­sia suo­riu­tua pal­kan­mak­su­vel­voit­teis­taan: "Vä­ki­sin on kas­sas­sa nä­ky­nyt"

Pesäpalloliitto on vaatinut muun muassa PattU:lta lisäselvityksiä ennen pääsarjalisenssin myöntämistä. Seuran puheenjohtaja Jari Suonvieri vakuuttaa, että PattU pelaa ensi kaudella miesten Superpesistä.

Pattijoen Urheilijat kuuluu Superpesiksen 2000-luvun kestomenestyjiin, mutta viime vuodet ovat olleet seuralle vaikeampia.
Pattijoen Urheilijat kuuluu Superpesiksen 2000-luvun kestomenestyjiin, mutta viime vuodet ovat olleet seuralle vaikeampia.
Kuva: Vesa Joensuu

Miesten Superpesiksen joukkuemäärä kutistui lokakuun alussa, kun Siilinjärven Pesis luopui sarjapaikastaan. SiiPe heitti taloudellisten riskien pelossa pyyhkeen kehään, mutta samanlaisia ongelmia on myös muualla.

Yksi ahdinkoon ajautuneista seuroista on Pattijoen Urheilijat. Superpesiksen 2000-luvun kestomenestyjiin lukeutuva PattU käy läpi lähihistoriansa raastavinta vaihetta. PattU:lla on ollut vaikeuksia suoriutua maksuvelvoitteistaan.