Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tästä pal­ve­lus­ta saat koo­tus­ti tietoa il­mas­ton­muu­tok­ses­ta ja siitä, mitä sen hil­lit­se­mi­sek­si voi tehdä

Ilmatieteen laitoksen, Suomen ympäristökeskuksen ja Luonnonvarakeskuksen ylläpitämä Ilmasto-opas.fi kokoaa tutkitun ilmastonmuutostiedon yhteen kattavammin kuin missään muualla. Nyt palvelu on saanut entistä paremman käyttöliittymän.

– Ilmasto-opas on tarkoitettu tietolähteeksi kaikille, joilla on kiinnostusta ilmastokysymyksiin. Ahkerimmin palvelua käyttävät opettajat, opiskelijat sekä hallinnossa ja yrityksissä työskentelevät ihmiset, kertoo Suomen ympäristökeskuksen ilmastonmuutoksen strategisen ohjelman johtaja Mikael Hildén tiedotteessa.

Ilmasto-oppaan käyttöliittymä on nyt uudistettu, visuaalinen ilme on raikastettu kauttaaltaan, ja sivuston saavutettavuutta on parannettu. Uudistuksella luodaan perusta sisällön päivittämiselle ja uudistamiselle sekä palvelun laajentamiselle tulevaisuudessa. Palvelun avulla voidaan tuoda tieteellisesti perusteltua ja tutkittua tietoa helposti käyttöön eri käyttäjäryhmille.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.