Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Teitä pääl­lys­te­tään Sii­ka­joel­la ja Raa­hes­sa – katso täältä tämän kesän mer­kit­tä­vim­mät pääl­lys­tys­koh­teet Poh­jois-Poh­jan­maal­la

Kilpuan ja Vihannin välillä päällystystä tehdään 16 kilometrin matkalla. Myös Navettanevan ja Revonlahden välillä Kasitie saa uutta päällystettä yhdeksän kilometrin verran.

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen tiestöllä päällystys- ja tiemerkintätyöt käynnistyvät toukokuun aikana. Työt suoritetaan toukokuun ja lokakuun välisenä aikana. Maanteitä päällystetään noin 300 kilometriä ja kevyen liikenteen väyliä noin 10 kilometriä. Päällystettyjen teiden korjaus sisältää päällysteiden uusimista, tienrakenteen parantamista, kuivatuksen parantamista sekä erilaisia paikkauksia.

Raahen seutukunnan alueella ainakin kantatie 86:a päällystetään Kilpuan ja Vihannin välillä 16 kilometrin matkalta. Myös valtatie 8 saa uutta asfalttia yhdeksän kilometrin verran Navettanevan ja Revonlahden välillä.

Päällystystyömailla nopeusrajoituksia alennetaan työn ajaksi. Useissa kohteissa on käytössä liikennevalot ja saattoauto, joiden avulla liikenne ohjataan turvallisesti työmaan ohi.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.