Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­rit: Kau­pun­gin ensin kun­nos­tet­ta­va itse

Lukijoita puhuttavat muun muassa Wanha Raahe, mopoilu, politiikka ja roskien poltto.

Wanhasta Raahesta ja sen kunnosta. Kaupunki laittaa ensin esimerkkinä oman pesänsä kuntoon. Kadut kuten Reiponkatu ja sen kävelytiet ovat kuin perunapeltoa. Kunnostettava kokonaan, ei tilkkutäkkipaikkausta. Samoin kaupungin omistamien kiinteistöjen julkisivut kunnostettava. Tämän jälkeen julkinen kunnostuskehoitus yksityisomisteisille huonokuntoisille kiinteistöille. Jos ei toimi, uhkasakko ja määräaika toteuttamiselle.

Nyt, kun nuo vaalit siirrettiin, meillä äänestäjillä on enemmän aikaa seurata noita ehdolla olevia. Kannattaa katella, miten ehdokas hoitaa omaa talouttaan ja ympäristöään. Jos oma pihapiiri on kuin Raatteen tien varsi talvisodan jälkeen ja jälkikasvukin häiriköi kylillä, niin ei varmaan ole luotettava hoitamaan muitakaan asioita.

Oiskohan taas aika virkavallan pitää kouluilla moporatsiat, että saatas nuo viritetyt mopot pois liikenteestä ja yörauha. Pattasten koulun ympärillä taas ralli alkanut öisin. Vanhemmatki vois ohjeistaa jälkikasvua.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.