Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­rit: Tällä vii­kol­la pu­hut­ta­vat ro­ko­tuk­set ja hait­ta­il­moi­tuk­set

Samasta tilastosta tehdään monenlaisia johtopäätöksiä.

TEKSTARIT

Tekstarit keskiviikkona 6. lokakuuta

Lämmin kiitos terveyskeskushoitajalle, joka vastasit puheluuni 29.9. Osoitit todella halusi hoitaa potilasta kokonaisvaltaisesti. Koin tulleeni ymmärretyksi, kun yhdessä pohdimme, mikä auttaisi mahdottomalta tuntuvasta pattitilanteesta ulospääsyä. Yleisesti ottaenkin hoitajat ovat paras osa terveydenhoitojärjestelmässämme. Mieluusti maksaisin verolisänä oman osani, jotta heidän palkkansa saataisiin säälliseksi. Nimim. vakiasiakas– valitettavasti.

Muutamia mieltä askarruttavia kysymyksiä vielä koronasta: Kun kerran korona rokotteet ovat turvallisia, niin miksi rokotevalmistajat vaativat vastuuvapaudet rokotehaitoista? Taustaa: Suomen Fimeassa on 21.9.2021 mennessä käsitelty 121 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen, 4013 haittavaikutusilmoitusta, joista 67 prosenttia, siis 2688 kappaletta, vakavia haittavaikutusilmoituksia. Lääketurvatoiminnassa haittavaikutus katsotaan vakavaksi, jos se on johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaalahoitoon tai sen pidentymiseen, aiheuttanut pysyvän vamman, toimintakyvyn laskun tai synnynnäisen epämuodostuman.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.