Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Valtion lii­ke­lai­tos lai­min­löi lu­pauk­sen­sa – Raahen kau­pun­ki haluaa kir­jal­li­sen sel­vi­tyk­sen ja har­kit­see uh­ka­sa­kon aset­ta­mis­ta

Valtion omistama Senaatti-kiinteistöt on laiminlyönyt Raahen kaupungin antaman kehotuksen korjata huonokuntoinen makasiinirakennus Vihannin rautatieaseman alueella. Senaatti-kiinteistöjen asiamiehen lupauksesta huolimatta rakennuksen korjaustöitä ei ole tehty syyskuun loppuun mennessä.

Raahen kaupungin johtava rakennustarkastaja Juha Arola esittää, että kaupungin lupa- ja valvontajaosto pyytää Senaatti-kiinteistöiltä kirjallista selitystä siitä, miksi kehotusta ei ole noudatettu. Jos selitystä asiaan ei anneta, voi kaupunki hallintolain perusteella ratkaista asian ilman selitystäkin.

Arola esittää, että kuulemisen jälkeen lupa- ja valvontajaosto harkitsisi velvoittavansa kiinteistön omistajaa pitämään rakennuksen ympäristöineen sellaisessa kunnossa, että se jatkuvasti täyttää terveellisyyden ja turvallisuuden vaatimukset eikä aiheuta ympäristöhaittaa tai rumenna ympäristöä.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe