Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

VR Trans­poin­til­le ni­mi­tet­tiin raa­he­lai­nen johtaja – " Otan uuden teh­tä­vän ja vas­tuu­alueen innolla vas­taan"

Raahesta kotoisin oleva Eljas Koistinen on nimitetty VR Transpointin johtajaksi kesäkuun alusta alkaen. Hänestä tulee myös VR Groupin johtoryhmän jäsen.

Koistinen työskentelee tällä hetkellä VR Transpointin kaupallisena johtajana. Uudessa roolissaan VR Transpointin johtajana hän tulee vastaamaan tavaraliikenteen logistiikkapalveluista kokonaisuudessaan.

– Otan uuden tehtävän ja vastuualueen innolla vastaan. Tiedostamme tärkeän roolimme asiakkaiden raaka-aineiden ja lopputuotteiden toimitusten turvaamisessa. Meillä on kriittinen rooli siinä, että asiakkaittemme liiketoiminta pyörii, toteaa Koistinen VR Groupin tiedotteessa.

Hän sanoo, että kumppanuus, asiakastyytyväisyys ja yhteistyö sekä asiakkaiden että henkilöstön kanssa ovat avainasemassa kehitettäessä toimintaa edelleen.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.