Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vuoden ka­ra­vaa­na­ri 2022 löytyi Raa­hes­ta – "E­si­merk­ki luot­ta­mus­teh­tä­vään­sä si­tou­tu­nees­ta hen­ki­lös­tä"

SF-Caravan ry on nimennyt raahelaisen Kauko Meriläisen Vuoden karavaanariksi 2022. Yhdistyksen tiedotteen mukaan Meriläinen, 70, on aktiivinen yhdistystoimija niin kotipaikkakunnallaan Raahessa kuin valtakunnallisen liiton tehtävissä.

– Kuusi vuotta SF-Caravan Raahentienoo ry:n ja kuusi vuotta SF-Caravan Lohenpyrstö ry:n puheenjohtajana toiminut Meriläinen on vaikuttanut liittohallituksessa vuosina 2014–2016 ja toimii liiton asiantuntijatehtävissä edelleen, tiedotteessa kerrotaan.

Palkitsemisperusteluissa todetaan vankan sähköalan asiantuntemuksen omaavan Meriläisen palvelleen SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksiä ja yhdistysten jäseniä, karavaanareita, leirintä- ja sähköturvallisuuden asiantuntijana vuodesta 2018 alkaen. Hän on muun muassa ollut osaltaan luomassa leirintämatkailun turvallisuusohjeita ja osallistunut sähkö- ja kaasulaitteiden turvallisuuden parantamiseen tähtäävään työhön.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.