Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Vuoden Yrit­tä­jät pal­kit­tiin – Läm­min­hen­ki­nen ko­ro­na-ajan juhla vie­tet­tiin Tör­mä­län tilalla

Koronavuosi koetteli yrittäjiä, joten Törmälän tilalla Siikajoella eilen illalla vietetty Vuoden Yrittäjä -juhla tuntui sitäkin arvokkaammalta. Veljekset Kellola Oy, Parturi-Kampaamo Tanja, K-Market Ruukki ja Rakennusliike Heikkinen Oy palkittiin Vuoden Yrittäjinä ja Susanna Haapakoski Kenkä-Casasta Vuoden Nuorena Yrittäjänä. Pienimuotoinen, mutta lämminhenkinen juhla nosti yrittäjähenkeä korkealle.

Nuorista yrittäjistä kasvoi vuoden yrittäjiä

Vuonna 2007 vuoden nuoriksi yrittäjiksi palkitut Veljekset Kellola Oy:n Marko ja Mikko Kellola saavat tänä vuonna kunnian olla Raahen Vuoden Yrittäjiä veljensä Juha Kellolan kanssa. Veljekset Kellola Oy:tä pidetään hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka paikallisella toimijalla voi olla mahdollisuus olla mukana suurhankkeissa, kasvaa yrityksenä ja tarjota työpaikkoja seutukunnan ihmisille. Kasvusta kertovat muun muassa yrityksen talousluvut: vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 4,5 miljoonaa euroa ja viime vuonna jo 12,1 miljoonaa.

– Ei sitä silloin vuonna 2007 osannut haaveilla, että yritys kasvaisi näin paljon.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe