Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä määräaikainen Raahen Seutu 2 kk 34,90 euroa

Tilaajille

Vuoden Yrit­tä­jät pal­kit­tiin – Läm­min­hen­ki­nen ko­ro­na-ajan juhla vie­tet­tiin Tör­mä­län tilalla

Koronavuosi koetteli yrittäjiä, joten Törmälän tilalla Siikajoella eilen illalla vietetty Vuoden Yrittäjä -juhla tuntui sitäkin arvokkaammalta. Veljekset Kellola Oy, Parturi-Kampaamo Tanja, K-Market Ruukki ja Rakennusliike Heikkinen Oy palkittiin Vuoden Yrittäjinä ja Susanna Haapakoski Kenkä-Casasta Vuoden Nuorena Yrittäjänä. Pienimuotoinen, mutta lämminhenkinen juhla nosti yrittäjähenkeä korkealle.

Nuorista yrittäjistä kasvoi vuoden yrittäjiä

Vuonna 2007 vuoden nuoriksi yrittäjiksi palkitut Veljekset Kellola Oy:n Marko ja Mikko Kellola saavat tänä vuonna kunnian olla Raahen Vuoden Yrittäjiä veljensä Juha Kellolan kanssa. Veljekset Kellola Oy:tä pidetään hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka paikallisella toimijalla voi olla mahdollisuus olla mukana suurhankkeissa, kasvaa yrityksenä ja tarjota työpaikkoja seutukunnan ihmisille. Kasvusta kertovat muun muassa yrityksen talousluvut: vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 4,5 miljoonaa euroa ja viime vuonna jo 12,1 miljoonaa.

– Ei sitä silloin vuonna 2007 osannut haaveilla, että yritys kasvaisi näin paljon. Mutta me olemme tehneet asioita oikein ja saaneet hyviä yhteistyökumppaneita, joten tasainen kasvu on ollut mahdollista, Mikko Kellolla kertoo.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_