Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ym­pä­ris­tö­mi­nis­te­riöl­tä Lehto Grou­pil­le avus­tus­ta il­mas­to­työ­hön

Ympäristöministeriö on myöntänyt Lehto Groupille 50 000 euroa energiatehokkuutta parantavien toimintamallien kehittämiseen uudisrakennustyömaalle. Hankkeen kokonaisbudjetti on 125 000 euroa.

Ympäristöministeriö myönsi miljoona euroa valtionavustusta 14 hankkeelle rakennetun ympäristön ilmastotyöhön. Rahoitus on myönnetty EU:n elpymisvälineestä Vähähiilisen rakennetun ympäristön ohjelman kolmannessa hankehaussa.

Käynnistyvät hankkeet tuottavat tietoa ja työkaluja päästöjen pienentämiseen erityisesti suunnittelijoille, taloyhtiöille, kaavoittajille, isännöitsijöille ja rakentajille. Myös tutkijat ja päästövaikutusten laskijat voivat hyödyntää tuloksia. Ohjelmassa avustettujen hankkeiden aihepiirit laajenevat piharakentamiseen, kaavoitukseen ja koulutukseen. Lisää kehittämishankkeita ja tutkimusta saadaan myös energiasta, luonnonmateriaaleista, materiaalien uusiokäytöstä ja ilmastovaikutusten laskennasta.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.