Mainos: Raahen Seudun joulutarjous: Raahen Seutu Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

450 am­mat­ti­lais­ta val­mis­tui vuoden aikana: Kou­lu­tus­kes­kus Brahe voi tarjota ker­ran­kin isot val­mis­tu­jais­juh­lat

Koronakeväästä on jotain hyötyäkin. Koulutuskeskus Brahe voi tarjota valmistujaisjuhlan kaikille kiinnostuneille. Tilat eivät tänä keväänä rajoita osallistujien määrää.

Koulutuskeskus Brahesta valmistuu koronakeväästä huolimatta normaalimäärä uusia ammattilaisia. Opetuksen laatukin vastaa samaa kuin muulloinkin, arvioi Raahen koulutuskuntayhtymä johtaja, rehtori Jaana Ritola.

– Opiskelijat ovat tehneet ison ponnistuksen, ja haluamme juhlistaa sitä digijuhlassa, kertoo Ritola.

Koulutuskeskuksessa, jossa opiskelee vuoden aikana noin 2 000 opiskelijaa ja valmistuu arviolta 450 opiskelijaa vuoden aikana, ei ole koskaan saatu järjestettyä juhlaa, johon kaikki sukulaiset, ystävät ja tuttavat voisivat osallistua, vaan osallistujamäärää on jouduttu rajoittamaan tilojen vuoksi.

Tänä vuonna Koulutuskeskus Brahen juhla toteutetaan etänä kuten loppukevään opetuskin ja striimataan suorana koulutuskeskuksen nettisivulle.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.