Mainos: Raahen Seudun joulutarjous: Raahen Seutu Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Eläk­keel­le jäävä Sirkka Kii­la­kos­ki on muut­ta­nut Raa­hes­ta kaksi kertaa pois, mutta jokin on vetänyt aina ta­kai­sin ko­ti­kau­pun­kiin

Hallintosuunnittelija Sirkka Kiilakoski jää eläkkeelle maaliskuun puolessa välissä. Viimeinen työpäivä hänellä oli perjantaina, jolloin hän kävi Brain Centerissä tervehtimässä työkavereitaan ja tyhjentämässä tietokoneensa ja luovuttamassa työpuhelimensa.

Viimeiset työvuodet hän on ollut hallintosuunnittelija. Sitä ennen häntä on voinut tituleerata muun muassa päiväkodinjohtajaksi, varhaiskasvatuksenjohtajaksi ja henkilöstöpäälliköksi. Hetken aikaa 2000-luvun alussa ollutta titteliä hän ei edes muista, koska se oli niin hassu. Silloin titteleiden piti olla jostain syystä mahdollisimman monimutkaisia.

Varhaiskasvatus ja lapset ovat hänen sydämen asiansa. Hän on tehnyt varhaiskasvatuksessa lähes tulkoon kaikkea mahdollista sen jälkeen, kun hän vuonna 1977 aloitti Ollinsaaren päiväkodissa varhaiskasvatuksen harjoittelijana.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.