Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ha­luat­ko ker­ros­ta­lo­kol­mioon vai onko maa­ti­lan pi­ha­pii­ri li­sä­ra­ken­nuk­si­neen enemmän sinun jut­tu­si? Katso kar­tas­ta, mitä asun­non­os­ta­ja saa Poh­jois-Poh­jan­maal­la eri sum­mil­la

Asuntojen hinnoissa on suuriakin eroja Pohjois-Pohjanmaalla. Vetovoimatekijät, kuten työllisyysnäkymät ja asuinpaikat ikärakenne, selittävät osaltaan tarjontaa ja hintakehitystä. Maakunnallisissa keskuksissa asunnot liikkuvat tiuhempaan kuin kauempana sijaitsevilla paikkakunnilla.

Omakotitalo, rivitalo, kerrostalo vai jopa maatilan pihapiiri? Pohjois-Pohjanmaalla asuntotarjonta heittelee kunnasta toiseen.
Omakotitalo, rivitalo, kerrostalo vai jopa maatilan pihapiiri? Pohjois-Pohjanmaalla asuntotarjonta heittelee kunnasta toiseen.
Kuva: Marleena Maliniemi

Asuntojen hinnat ja tarjonta eivät ole yhtenäiset Pohjois-Pohjanmaalla. Tämä näkyy niin asuntoilmoitusten määrässä kuin tarjottavissa kohteissa. Maakunnan eri laitamilla on suuria heittoja siinä, mitä milläkin summalla saa.

Teimme vertailua seitsemän eri kunnan tarjonnan parissa ja katsoimme, millaisen katon saat pääsi päälle, kun käytössä on 100 000 ja 300 000 euroa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.