Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Inf­luens­sa­kau­si alkoi myös Raa­hes­sa – koronan ja inf­luens­san suu­rim­mat huiput ajoit­tu­vat ar­vioi­den mukaan kes­ki­tal­veen

Hoitajapula on vaivannut välillä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tiedottaa, että influenssaepidemia on käynnistynyt. Tartuntatautirekisteriin raportoidut influenssalöydösmäärät ovat lisääntyneet – niistä enemmistö on ollut influenssa A -löydöksiä. Influenssatartuntoja on ilmoitettu kaikista sairaanhoitopiireistä ja kaiken ikäisiltä.

Myös Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella influenssakausi on käynnistynyt, mutta toki huippu ei ole vielä lähelläkään. Sen odotetaan saapuvan keskitalvella, eli joskus tammi-helmikuussa.

– Kyllä sitä on, ei nyt vielä paljon, mutta on. Meilläkin on ollut hoidettavana yksittäisiä influenssapotilaita, mutta vielä aika vähän. Todennäköisesti kausi on nyt kuitenkin käynnistymässä, tartuntataudeista vastaava lääkäri Yki Hintsala kertoo.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.